Woonrijp maken

Een gebruiksklare woon- of werkomgeving

Vakkundige partner voor het afwerken en opleveren van de openbare ruimte rondom uw bouwproject. Eén aanspreekpunt, met oog voor detail.

Woonrijp maken openbare inrichting Bogaard Infra

Ook voor de laatste stap van uw nieuwbouwproject is Bogaard Infra uw totaalpartner. We zorgen voor vakkundige en nauwkeurige uitvoering van de nieuwe terreininrichting.

We leveren en plaatsen bestrating en verharding, hekwerken, verlichting, groenvoorziening, speeltoestellen en overig meubilair.

De openbare ruimte moet goed functioneren in het gebruik en onderhoud. Daarom denken we ook graag mee om een gedegen terrein aan te leggen.

Vanuit onze ervaring en door middel van berekeningen weten we precies welke ondergrond en toplaag nodig zijn voor de belasting van de verharding.

We maken gebruik van zo duurzaam mogelijke (gerecyclede) grondstoffen en materialen. Ook zijn we FSC® gecertificeerd (Forest Stewardship Council nr. FSC®C016391), op aanvraag kunnen we uw project met gecertificeerd hout uitvoeren. Door producten met dit label te kopen, draagt u bij aan de bescherming van de bossen in de wereld.

Woonrijp maken stadspark Bogaard Infra
Woonrijp maken openbare inrichting Neerlandia
Bogaard Infra expert woonrijp maken
Woonrijp maken nieuwbouw Bogaard Infra BV
Bestrating aanbrengen woonrijp maken Bogaard Infra BV
Nieuwbouw straatwerk woonrijp maken Bogaard Infra BV
Straatwerk ophogen Bogaard Infra BV
Nieuwbouw bestrating woonrijp Bogaard Infra BV
Bogaard Infra BV

Bogaard Infra BV is een servicegerichte totaalaannemer voor grond-, weg en waterprojecten. Heeft u interesse in onze diensten voor uw project? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Mobirise Website Builder