Bouwrijp maken

Meer dan een perfect vlakke basis

Ervaren grondverzetbedrijf voor het bouwrijp maken van uw projectlocatie. Bogaard Infra legt graag de juiste basis voor uw bouwproject!

Totaalaannemer infra Park16 noord

Natuurlijk zorgen wij voor een perfect vlakke werkvloer. Vaak komt er meer kijken bij het bouwrijp maken van een terrein.

Bogaard Infra ontzorgt volledig in het bouwrijp maken van uw projectlocatie. We graven en plaatsen rioleringssystemen, graven sleuven voor andere infrastructurele voorzieningen en leggen tijdelijke (bouw)wegen aan.

Indien nodig nemen we de zorg van het reinigen of saneren van u over. In het geval van grondwater plaatsen we waterkeringen en passen we bemaling toe.

Neem contact met ons op en maak kennis met onze complete aanpak.

We maken gebruik van zo duurzaam mogelijke (gerecyclede) grondstoffen en materialen. Ook zijn we FSC® gecertificeerd (Forest Stewardship Council nr. FSC®C016391), op aanvraag kunnen we uw project met gecertificeerd hout uitvoeren. Door producten met dit label te kopen, draagt u bij aan de bescherming van de bossen in de wereld.

Bouwrijp maken Bogaard Infra
Bouwrijp maken grondverzet Bogaard Infra
Bouwrijp maken grondverzet zeven Bogaard Infra
Bouwrijp maken project Rotterdam Bogaard Infra
Bouwrijp maken big bags stutten waterkant
Bouwrijp maken big bags waterkant stutten
Bouwweg toegang zwaar bouwverkeer bouwrijp maken
Bouwrijp maken fundering beton
Bouwrijp project Rotterdam Bogaard Infra BV
Bouwrijp maken project Gouda Bogaard Infra
Zwaar materieel grondverzet Bogaard Infra BV
Bogaard Infra grondverzet bouwrijp maken Bergambacht
Bogaard Infra BV

Bogaard Infra BV is een servicegerichte totaalaannemer voor grond-, weg en waterprojecten. Heeft u interesse in onze diensten voor uw project? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Mobirise Website Builder