Terreininrichting

Thuis in de buitenruimte

Afscheidingen, vlonders, beschoeiingen, verharding, gras en beplanting. Wij realiseren de meest mooie buitenruimtes. Ook voor renoveren of herinrichten!

Terreininrichting schoolplein Bogaard Infra

Een goed ingerichte en afgewerkte buitenruimte is fijn om in te verblijven. Functionaliteit is ook belangrijk: er moet onder andere rekening worden gehouden met toegankelijkheid (ook voor minder validen), logische parkeervoorzieningen en gemak in onderhoud.

Bogaard Infra werkt aan totaalprojecten maar zorgt er ook voor als alleen nieuwe bestrating of het vervangen van een beschoeiing nodig is. Vraag naar de mogelijkheden, neem contact met ons op.

We maken gebruik van zo duurzaam mogelijke (gerecyclede) grondstoffen en materialen. Ook zijn we FSC® gecertificeerd (Forest Stewardship Council nr. FSC®C016391), op aanvraag kunnen we uw project met gecertificeerd hout uitvoeren. Door producten met dit label te kopen, draagt u bij aan de bescherming van de bossen in de wereld.

Terreininrichting schoolplein straatwerk Bogaard Infra BV
Terrein inrichting vlonder trappen nieuwbouw Bogaard Infra BV
Terreininrichting beschoeiing fundering Bogaard Infra BV
Asfalteren bedrijventerrein Bogaard Infra BV
Terreininrichting vlonders steigers beschoeiing hardhout Bogaard Infra BV
Stratenmaker terreininrichting schoolplein Bogaard Infra
Terreininrichting plein stadspark openbare buitenruimte Bogaard Infra
Schoolplein inrichting aanleggen Bogaard Infra
Bogaard Infra BV

Bogaard Infra BV is een servicegerichte totaalaannemer voor grond-, weg en waterprojecten. Heeft u interesse in onze diensten voor uw project? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Mobirise Website Builder