Over Bogaard Infra

Totaalaannemer voor grond-, weg en waterbouw

Sinds 1991

Bogaard Infra is in 1991 in Stolwijk gestart als klein loon- en grondverzetbedrijf dat voornamelijk in de agrarische sector actief was. In de loop van de jaren zijn er door onze nuchtere aanpakkersmentaliteit verschillende disciplines bijgekomen en zijn we ook voor aannemers en projectontwikkelaars gaan werken. In 2000 zijn we verhuisd naar een nieuw pand in Bergambacht.

Vanuit deze nieuwe locatie kregen we de mogelijkheid om verder te groeien en onze dienstverlening te professionaliseren. Daar groeide ook onze klantenkring door en we gingen aan de slag voor gemeenten en andere overheidsinstellingen. Om aan de wensen van onze trouwe klanten te kunnen voldoen is meer materieel aangeschaft voor een nog bredere inzet van onze medewerkers.

Bogaard Infra Bergambacht
Bogaard Infra werkt aan grondverzet
Bogaard Infra rioleringswerkzaamheden
Bogaard Infra bestrating projecten
Bouwrijp maken Rotterdam Bogaard Infra

Doorgroei naar GWW totaalaannemer

Door de ruime ervaring die is opgebouwd en de toegewijde inzet van ons team zijn we ons steeds meer als totaalaannemer voor grond-, weg en waterbouw gaan profileren. We zijn VCA** gecertificeerd. Inmiddels hebben we meer dan 20 gekwalificeerde medewerkers in de buitendienst en adviseren onze projectleiders over de beste aanpak voor totale grondverzetprojecten.

Onze klantenkring groeide flink door en we werken tegenwoordig aan grote infraprojecten voor overheidsinstanties en gerenommeerde aannemers.

Natuurlijk blijven wij ook voor kleinere en incidentele projecten rondom woningen en bedrijfspanden of in de openbare buitenruimte een vertrouwde kracht.

Boele & van Eesteren - Bogaard Infra bv
Heijmans - Bogaard Infra BV
Houtman Aannemers - Bogaard Infra BV
Van Wijnen - Bogaard Infra BV
Vink Bouw - Bogaard Infra BV
VolkerWessels Vastgoed - Bogaard Infra BV
Waal Bouw - Bogaard Infra BV
Bogaard Infra medewerkers

Vertrouwen voor de toekomst 

Duurzaamheid is steeds belangrijker geworden en daar zijn we vroeg op in gaan spelen, dat is inmiddels een integraal onderdeel van onze werkwijze. Bogaard Infra BV is Erkend Leerbedrijf en biedt stagiairs de mogelijkheid om een mooi vak te leren. Wij blijven investeren in onze medewerkers en zien graag dat zij meegroeien met het bedrijf.

Bogaard Infra is aangesloten bij Cumela - de brancheorganisatie voor groen, grond en infra. Daardoor voelen wij ons gesterkt in het nemen van beslissingen, duurzaamheidskwesties en het is een betrouwbare kennisbank.

We maken gebruik van zo duurzaam mogelijke (gerecyclede) grondstoffen en materialen. Ook zijn we FSC® gecertificeerd (Forest Stewardship Council nr. FSC®C016391), op aanvraag kunnen we uw project met gecertificeerd hout uitvoeren. Door producten met dit label te kopen, draagt u bij aan de bescherming van de bossen in de wereld.

Cumela logo - brancheorganisatie voor groen, grond en infra
VCA* gecertificeerd
SBB samenwerking beroepsonderwijs bedrijfsleven
FSC®C016391 gecertificeerd hout
Uitvoerder terrein inrichting schoolplein aanleggen Bogaard Infra
Bogaard Infra grondwerk project Rotterdam
Bogaard Infra BV

Bogaard Infra BV is een servicegerichte totaalaannemer voor grond-, weg en waterprojecten. Heeft u interesse in onze diensten voor uw project? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Mobirise Website Builder