Grondverzet

Snel schakelen met de juiste machines

Wij regelen alles op het gebied van grondverzet: grondbewerking, bemalen, grond afvoeren, grond leveren en vanzelfsprekend het transport. Goed en snel!

Totaalaannemer infra Park16 noord heipalen vrijgraven

Ruim 30 jaar geleden zijn we gestart als loon- en grondverzetbedrijf. Door onze ruime ervaring weten we snel een inschatting te maken van wat nodig is om aan aanvragen te kunnen voldoen. Dat is de basis van onze kracht.

We voeren alle werkzaamheden in eigen beheer uit – onze goed opgeleide medewerkers en onze moderne machines zijn breed inzetbaar.

Projecten worden zo duurzaam mogelijk gerealiseerd door in de eerste plaats te letten op zo min mogelijk verplaatsingen en het zeven en hergebruiken van zand en grond op de projectlocatie. Vrijkomende afvalstoffen worden volgens de gestelde milieuwetgeving ter plekke gerecycled of afgevoerd en verwerkt.

Ook zijn we FSC® gecertificeerd (Forest Stewardship Council nr. FSC®C016391), op aanvraag kunnen we uw project met gecertificeerd hout uitvoeren. Door producten met dit label te kopen, draagt u bij aan de bescherming van de bossen in de wereld.

Grondverzet depot Kijkduin Bogaard Infra BV
Grondverzet projecten Bogaard Infra
Grondverzet bouwproject Rotterdam Bogaard Infra
Bogaard Infra GWW grondverzet
Grondverzet zwaar materieel Bogaard Infra
Grondverzet bouwplaats Rotterdam Bogaard Infra heipalen vrijgraven
Heipalen vrijgraven grondverzet Bogaard Infra
Grondverzet gekwalificeerder partner Bogaard Infra
Grondverzet Bogaard Infra totaalaannemer GWW
Grondverzet zeven depot Scheveningen Bogaard Infra
Bogaard Infra grondverzet zwaar materieel
Grondverzet Bogaard Infra BV
Bogaard Infra BV

Bogaard Infra BV is een servicegerichte totaalaannemer voor grond-, weg en waterprojecten. Heeft u interesse in onze diensten voor uw project? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Mobirise Website Builder