Aanleg riolering

Nieuw of herstel bij schade: altijd de hoogste kwaliteit

Compleet nieuwe riolering aanleggen of bestaande riolering verplaatsen/vervangen. We doen het allemaal vakkundig en met minimale overlast.

Riool vernieuwen Bogaard Infra BV

Bogaard Infra realiseert gemengde en gescheiden rioolsystemen die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en de huidige milieuwetgeving.

Er wordt alleen gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal, ook bij het herstellen van schade. Ook hier zorgen wij voor het complete traject: gedegen advies, het bijbehorende graaf- en breekwerk en het straatwerk wordt vakkundig hersteld na de rioolwerkzaamheden. 

We maken gebruik van zo duurzaam mogelijke (gerecyclede) grondstoffen en materialen. Ook zijn we FSC® gecertificeerd (Forest Stewardship Council nr. FSC®C016391), op aanvraag kunnen we uw project met gecertificeerd hout uitvoeren. Door producten met dit label te kopen, draagt u bij aan de bescherming van de bossen in de wereld.

Riolering nieuw aanleggen Bogaard Infra BV
Riool vernieuwen Bogaard Infra BV
Nieuw riool aanleggen Bogaard Infra
Riolering renoveren Bogaard Infra BV
Bogaard Infra BV

Bogaard Infra BV is een servicegerichte totaalaannemer voor grond-, weg en waterprojecten. Heeft u interesse in onze diensten voor uw project? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Mobirise Website Builder